Victory Church in Zwolle

Victory Church organiseert elke twee weken een kerkdienst in Zwolle! Deze diensten zijn op maandagavond op wisselende locaties (Stadshagen en Westenholte). We komen samen in een huiskamer, net als in Handelingen gebeurde. Ben je op zoek naar God? Heb je geen gemeente waar je God kunt dienen? Je bent van harte welkom om met ons God te prijzen en Hem te leren kennen uit Zijn woord, de Bijbel. In de agenda kun je vinden waar de dienst komende week zal plaatsvinden.

Er zijn geen naderende evenementen.

Vincent en Esther
Vincent en Esther

God heeft ons gezegend met 12 jaar huwelijk, 3 kinderen en veel huisdieren. Maar nog veel belangrijker: Hij heeft ons bevrijd van een depressief en doelloos leven, en gaf ons een vrijheid en een vreugde die niets en niemand ons kan afnemen. We dienen met ons hele hart als diakenen in Victory Church.

Rene en Annemarie
René en Annemarie

Wij wonen met onze drie kinderen in Stadshagen, Zwolle. Wat ons zo raakt is de liefde van God, dat Hij zijn Zoon gaf om ons leven te geven. Hij is zo betrokken met een ieder van ons en Hij heeft een goed plan voor ons leven! Wij hebben dat persoonlijk ervaren, Hij heeft altijd voorzien in onze noden!

Bastiaan en Monique

Wij genieten van het leven in Westenholte, Zwolle en zijn 5 jaar gelukkig getrouwd. Wij hebben ervaren dat God liefdevol en betrokken is, op wonderlijke manieren brengt hij herstel, en richt hij ons op. Wij zijn dankbaar en onder de indruk van wat hij voor ons gedaan heeft en gunnen iedereen om zijn liefde, vrede en vreugde te kennen!

Victory Church in Zwolle wordt aangestuurd vanuit Drachten door pastors Oebele en Hella Malawer.
Lees meer over leiderschap in Victory Church.